Zur Deutschland-Seite Ga naar de Nederlandse pagina

Iedereen leert op een andere manier en heeft andere wensen. Daarom vindt je hier bij ons verschillende mogelijkheden voor de perfecte kitesurfles. Staat jouw wens er niet tussen, neem dan contact met ons op! Alle lessen (behalve het begeleidend kiten en de coaching van Jalou Langeree) zijn inclusief materialen!

Voor €7.50 krijgt u bij Safari Club de speciale kitesurf daghap!

Kitesurfles algemeen

 • 3 uur
 • 2 personen
 • € 95,- p.p.

Wil je graag leren kitesurfen dan is dit de perfecte kitesurfles voor jou! Het doel van de eerste kitesurflesles is het besturen van de kite op het land en in het water. De kracht voelen van de kite door middel van bodydraggen. Veiligheid, windrichting, windkracht, opbouw van de kite, op en neer laten van de kite.

In je tweede kitesurfles ga je een paar dingen uit de eerste kitesurfles herhalen zodat je de kite bijna met je ogendicht kan besturen. Vervolgens wordt een begin gemaakt met het board.

In je derde kitesurfles proberen we je zelfstandig te maken zodat je zelf aan het oefenen kan. We leren je hoe je altijd weer bij je board kan komen en hoe je jezelf in elke situatie kan redden.

Sommige mensen hebben meer of minder kitesurflessen nodig maar de meeste mensen hebben aan 4 kitesurflessen genoeg.

Aan het eind van je eerste kitesurfles kan je ook besluiten om voor het 4 kitesurflessen pakket te gaan. 4 daagse. Je voordeel is dan €85.-! Aan het eind van deze kitesurflessen krijg je een certificaat!

4 daagse kitesurf les

 • 4 x 3 uur
 • 2 personen
 • € 295,- p.p.

Wil je echt leren kitesurfen dan hebben we deze drie daagse in de aanbieding. In plaats van €380.- betaal je dan €295.-. Aan het eind van de eerste les mag je ook beslissen of je deze les uitbreid tot het 4 kitesurflessen pakket.

Aan het eind van de cursus krijg je een certificaat

Privéles

 • 1 uur € 60,-
 • 2.5 uur € 130,-,- p.p.

Wil je in je eigen tempo door de kitesurflessen gaan dan is een privéles geschikt voor jou! Voordelen zijn dat je veel uren aan de kite hangt en meer mensen hierdoor aan twee lessen al genoeg hebben. Nadeel is dat het soms ook erg fijn is om naar een ander te kijken, je leert veel van elkaars fouten. Aan het eind van je lessen krijg je een certificaat!

Begeleiding bij kiten

 • Per dagdeel
 • 1 persoon
 • € 30,- p.p.

Je hebt je lessen afgerond, materiaal gekocht, en dan… Wij helpen je graag verder met je nieuwe materiaal! Bij de eerste keer op bouwen van je nieuwe materiaal helpen we je en laten we je zien hoe de veiligheidssystemen werken. We helpen met het op en neer laten van de kite. Terwijl je zelfstandig aan het oefenen bent komen wij af en toe bij je om je tips te geven. We houden je goed in de gaten, ook als je wat verder op zee bent en komen je helpen als dat nodig is. Geen absolute noodzaak maar toch wel heel fijn, vooral de eerste paar keer nadat je de lessen hebt afgerond.